Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στόχος της ανανεωμένης μας ιστοσελίδας ,είναι να αποτελέσει ένα σύγχρονο μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των μελών του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Φιλοδοξούμε επίσης να καταστεί  ακόμα μια γέφυρα επικοινωνίας, με όλους τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και με το κοινό.

 Η ιστοσελίδα  περιέχει πλήθος πληροφοριών, σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, τις επιστημονικές εκδηλώσεις και τα συνέδρια που προγραμματίζονται, ενώ . τα μέλη του Συλλόγου  θα έχουν πρόσβαση στις ανακοινώσεις του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου  μέσω ειδικού κωδικού.

Επιπρόσθετα, τα μέλη των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων,  θα έχουν τη δυνατότητα, με  ξεχωριστό κωδικό, να έχουν  πρόσβαση σε συνδεόμενη σελίδα, με τα νέα της επαρχίας τους. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούν να υποβάλλουν τις όποιες εισηγήσεις και παρατηρήσεις τους  μέσω ειδικής φόρμας,  η οποία θα είναι αναρτημένη στην σελίδα αυτή.

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας, να δημιουργήσουμε μια ενότητα με χρήσιμες πληροφορίες για το κοινό. Ο φαρμακοποιός, ως ο πλέον προσβάσιμος λειτουργός υγείας, προσιτός σε όλες τις τάξεις του πληθυσμού, επιθυμεί, μέσω της νέας ιστοσελίδας μας, να ενισχύσει το επιστημονικό αλλά και κοινωνικό έργο που επιτελεί ,με ενημέρωση του πολίτη για θέματα που καθημερινά τον απασχολούν, σε σχέση με τα φάρμακα και την υγεία του γενικότερα.

Πληροφορίες επίσης, σχετικά με τη λειτουργία των φαρμακείων (διανυκτερεύσεις/ διημερεύσεις, θερινές διακοπές) , θεωρούμε ότι θα συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή  εξυπηρέτηση του κοινού.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Εκ μέρους του Συμβουλίου,

Ελένη Πιέρα –Ισσέγιεκ

Πρόεδρος

P.O.Box: 20611, 1661 Nicosia