Είναι πραγματικότητα πως το μεγάλο στοίχημα της Κυβέρνησης για τις τεράστιες πληγές που έχει προκαλέσει η Πανδημία, είναι να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να οικοδομήσει την εικόνα μιας «ασφαλούς» υγειονομικά χώρας. Σίγουρα, η βιωσιμότητα του κοινωνικού συνόλου και του συστήματος απαιτεί γρήγορες και αποδοτικές κινήσεις για τη θωράκιση τους έναντι της πανδημικής κρίσης με σκοπό την αποκατάσταση της κανονικότητας στην οικονομία και στην κοινωνία, έχοντας κύριο γνώμονα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Πόσο εύκολο όμως μπορεί να είναι αυτό; Μπορούμε να βρούμε το δρόμο για ένα παραγωγικό και γόνιμο «comeback»; Και εάν ναι, ποιοι θα είναι οι κυρίαρχοι παράγοντες επιτυχίας στον τομέα της διαχείρισης της πανδημίας;


Προς την κατεύθυνση αυτή, η ημερίδα με τίτλο «Η Υγεία στην Εποχή της Πανδημίας» στοχεύει να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα που σχετίζονται με την ανάγκη ισχυροποίησης της δημόσιας υγείας, με επίκεντρο τα θέματα που αφορούν στο Γενικό Σχέδιο Υγείας και τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19.


Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Υγείας κος Μιχάνης Χατζηπαντέλας, ο πρώην Υπουργός Υγείας και Διευθύνοντας Σύμβουλος της NIPD Genetics Δρ. Φίλιππος Πατσαλής, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου, η Πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου κα Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΑΥ κος Άθως Τσινωντίδης, ο Λοιμωξιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Δρ. Κώστας Κωνσταντίνου και ο Πρόεδρος ΚΕΦΕΑ Κυριάκος Μικέλλης. Την ημερίδα θα συντονίσουν οι Καθ. Κωνσταντίνος Ν. Φελλάς, Ανώτερος Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Κύπρου και η κα Άντρη Δανιήλ, Δημοσιογράφος-Αρχισυντάκτρια του Ομίλου Φιλελεύθερος.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 μεταξύ 15.00 – 18.30, στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia με ελεύθερη συμμετοχή και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί κα), σε στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών καθώς και στο ευρύ κοινό.


Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου. Χορηγός Επικοινωνίας ο Όμιλος Φιλελεύθερος.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Συνεδρίων και Εκδηλώσεων του Top Kinisis μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά: Τηλ: 22713780 & Email: [email protected].

Address

P.O.Box: 20611, 1661 Nicosia

Email

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι​

Social Media

Copyright © 2021. cpa.org.cy Cyprus Pharmaceutical Association

Add to cart