Ο Πλούταρχος Γεωργιάδης, νέος Πρόεδρος του Παγκυπρίου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Ο Πλούταρχος Γεωργιάδης είναι ο νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου(ΠΦΣ), ο οποίος παρέλαβε σκυτάλη από την κυρία Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ, η οπόία υπηρέτησε από τη θέση της Προέδρου τρεις διαδοχικές θητείες.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου, καταρτίστηκε σε Σώμα ως εξής:

Αντιπρόεδρος : Πέτρος Πετρίδης
Γραμματέας : Έμιλη Μαυροκορδάτου

Ταμείας : Έλενα Παστελλίδου

Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Πλούταρχος Γεωργιάδης, σε μήνυμά του, απεθύνει θερμές ευχαριστίες στην Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ, η οποία-όπως τονίζει- για μια δεκαετία πρωταγωνίστησε σε μάχες που αφορούν στον κλάδο και συνέβαλε να βρίσκεται το φαρμακείο και οι υπηρεσίες του, στο βάθρο που του αρμόζει.

«Mε τη στάση των φαρμακείων κατά την περίοδο του COVID, αποδείξαμε πως είμαστε προστιθέμενη αξία για τον πολίτη και μπορούμε να συνεχίσουμε ως άξιοι παροχείς υπηρεσιών», αναφέρει απευθυνόμενος στα μέλη του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η κυρία Ισσέγιεκ καταλήγει, “ούσα στο πηδάλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, άνοιξε το δρόμο για νέους ορίζοντες στο ΓΕΣΥ, έπειτα από διαπραγματεύσεις με τον ΟΑΥ και όλους τους εμπλεκομένους. Οι θέσεις και απόψεις της αποτελούν διαχρονικές θέσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Φαρμακοποιών”.

Ο κύριος Γεωργιάδης στέλνει το μήνυμα ότι: “Οι προσπάθειες για καλύτερες μέρες συνεχίζονται και με συλλογικότητα θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο μας”.

Address

P.O.Box: 20611, 1661 Nicosia

Email

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι​

Social Media

Copyright © 2021. cpa.org.cy Cyprus Pharmaceutical Association

Add to cart