Θερμές ευχές στον κ. Μιχάλη Δαμιανό για την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχαριστίες στην απελθούσα υπουργό της Υγείας κ. Πόπη Κανάρη

Ο Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος συγχαίρει το νέο υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανό για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του νευραλγικού και ευαίσθητου υπουργείου της Υγείας και εκφράζουμε την ευχή, να συνεχίσει να προάγει την Υγεία προς όφελος των πολιτών, προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και ενισχύοντας περεταίρω τον τομέα της Υγείας.

Είμαστε στη διάθεση του κυρίου Δαμιανού για εποικοδομητική συνεργασία στα θέματα που αφορούν τον κλάδο των φαρμακοποιών και την υγειονομική περίθαλψη ευρύτερα.

Ταυτόχρονα ο ΠΦΣ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην απελθούσα υπουργό Υγείας κ. Πόπη Κανάρη, για τον αφοσιωμένο τρόπο και τις ειλικρινείς προσπάθειες στη βελτίωση του ΓΕΣΥ και στην προώθηση της Δημόσιας Υγείας. Ευχαριστίες για την αγαστή συνεργασία και ίση αντιμετώπιση των Φαρμακοποιών, στον τομέα της παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας. Ευχόμαστε στην κυρία Κανάρη, παραγωγική και επιτυχημένη συνέχεια.

 

Address

P.O.Box: 20611, 1661 Nicosia

Email

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι​

Social Media

Copyright © 2021. cpa.org.cy Cyprus Pharmaceutical Association

Add to cart